Klassikaal bijles

Bijles op maat!

Wij begrijpen als geen ander dat ieder leerling zijn eigen leermethode heeft. Hierdoor zijn al onze bijlessen op maat. Dit komt doordat we de DMAIC-methode gebruiken. DMAIC staat voor Determine (Bepaald), Measure (Meet), Analyze (Analyseer), Improve (Verbeter) en Control (Controleer). Deze methode help ons met het identificeren van de problemen. Hierop kunnen wij dan gepersonaliseerd bijles geven waardoor uw kind betere resultaten kan behalen.

Kleine groepjes, veel aandacht

De klassikale bijlessen die door ons worden gegeven, zijn in kleine groepjes van maximaal 5 leerlingen. Dit zorgt ervoor dat uw kind de benodigde aandacht krijgt. Omdat de klassen klein zijn, kunnen wij ervoor zorgen dat er gevorderd contact plaatsvindt. De leerling kan voor een bijles de stof die hij/zij niet begrijpt opsturen naar de bijlesdocent(e). Deze zal dan de stof voorbereiden en aan het begin van de eerstvolgende les gelijk uitleggen. Dit zorgt voor een effectieve en efficiënte bijles. Verder behouden wij intersief contact met ouders en (zo nodig) met de docenten op school.

Pedagogische ondersteuning

Door gebruik te maken van evaluatieformulieren, worden de prestaties van leerlingen teruggekoppeld aan ouders. Dit draagt een belangrijk rol, sinds educatie niet alleen op school plaatsvindt, maar ook zeker thuis. Hierbij spelen ouders een belangrijke rol en door terugkoppelingen te geven, kunnen ouders beter inspelen op de schoolcarrière van leerlingen. Een belangrijk aspect van terugkoppeling is weten over weten. Weten over weten gaat over in hoeverre de leerlingen de bekwaamheid hebben om hun eigen inzicht en denken te beoordelen.

Zoals beloofd, wij maken het verschil!

onze top trainer | Oguzhan kobya

Vertel is oguzhan, wie ben jij eigenlijk?

In het kort kan je me beschrijven als passievolle student en bijlesdocent. Ik studeer inmiddels al drie jaar aan de TU Delft, waarbij ik de Bachelor Civiele Techniek volg. Mijn studie houdt zich voornamelijk bezig met het berekenen van krachtverdelingen in gebouwen, bruggen en allerlei andere soorten constructies. Hiernaast krijg ik ook veel wiskundevakken waar ik voornamelijk genot uit haal. Naast mijn studie hou ik mij voornamelijk bezig met sporten, lezen en afspreken met vrienden. Verder werk ik dus hiernaast als een bijlesdocent! Ik geef al sinds de 3e klas les aan mijn vrienden of leerlingen van klassen onder mij. Eerst deed ik dit uit goede wil omdat ik graag mensen wilde helpen die het moeilijk hadden met een vak. Het zien van verbetering in hun resultaten was beloning genoeg voor mij. Dit heb ik zo jaren gedaan totdat ik terecht ben gekomen bij Impact Academie waarbij de bijlessen een bepaalde structuur en ordening bleken te hebben wat mij erg aansprak, waardoor ik hier als bijlesdocent bent gaan werken.

WAT VIND JIJ ZO LEUK AAN HET GEVEN VAN BIJLESSEN?

Wat ik zo leuk vind aan het geven van bijlessen is het zien van progressie in de vaardigheden van mijn leerlingen. Hiernaast vind ik het ook leuk om de leerling mentaal aan te moedigen om door te zetten en hem/haar dan meer zelfvertrouwen te geven. Dit geeft mij dan ook voldoening. Verder kom je in aanmerking met verschillende soorten leerlingen met allemaal eigen problemen waarbij voor elk probleem een ander aanpak nodig is. Deze variatie moedigt mij aan om telkens een passende oplossing te vinden.

wat is het belangrijke wat jij mee wilt geven aan je leerlingen?

Het belangrijkste wat ik wil meegeven aan mijn leerlingen is dat je nooit aan jezelf moet twijfelen. Door de jaren heen ben ik veel slimme leerlingen tegengekomen waarvan ik zeker weet dat ze goede resultaten kunnen behalen, maar dit toch niet kunnen door de afwezigheid van zelfvertrouwen. Dit vind ik zo zonde. Door vele duwtjes en aanmoedigingen presteerden deze leerlingen vervolgens na een halfjaar al veel beter. Tuurlijk hielpen de bijlessen qua uitleg, maar ik ben ervan overtuigd dat de leerlingen na een poosje ook veel meer vertrouwen hebben gekregen in hun eigen vaardigheden.

Oguzhan Kobya, Topdocent van het jaar 2019-2020

Oguzhan heeft de afgelopen maanden ervoor gezorgd dat mijn zoon weer zelfvertrouwen heeft!
Adele
Moeder van Rafa
De afgelopen maanden hebben we heel hard gewerkt en ik begin gelukkig weer goede cijfers te behalen dankzij Oguzhan.
Jihane
Leerling Wiskunde
Dankzij Oguzhan heeft mijn zoon grote stappen kunnen maken en is hij over naar 6VWO. We zijn er zeker nog niet maar we hebben zeker mooie stappen gezet in de afgelopen jaren.
Lai-Fong
Moeder van Elias

Klassikaal bijles | Hoe het werkt

Wij verwelkomen u en uw kind graag voor een GRATIS intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar het probleem en maken we samen een plan van aanpak voor de komende periode. Op een vaste dag in de week worden de klassikale lessen gegeven op één van onze locaties (zie beneden voor adres). De klassikale lessen zijn voornamelijk bedoeld voor basisschool leerlingen en middelbare scholieren. 

Kleine klassen, veel persoonlijke aandacht

Leerlingen krijgen elke week op een vaste dag de gelegenheid om vooruitgang te maken op hun zwakte punten. Basisschool leerlingen krijgen elke week persoonlijke stencils met opdrachten waarmee ze moeite hebben. Middelbare scholieren krijgen de gelegenheid om vragen te stellen aan onze bijles docenten en om opdrachten te nakijken en bespreken.

Topbegeleiders

Onze ervaren bijles docenten geven bijles met passie. Voordat we beginnen met de bijlessen worden de situaties van de leerlingen onderling besproken, waarbij we kijken naar hun roosters, agenda en aankomende toetsen. De docenten kunnen hierdoor de les beter inplannen en persoonlijke aandacht geven aan alle leerlingen. Zo nodig zijn onze docenten bereid om langer door te gaan.

Gevorderd contact

Wij proberen zo helder mogelijk te communiceren met alle belanghebbenden. Voor ons staat de leerling centraal en willen wij er alles aan doen om te zorgen voor een positieve vooruitgang. Dit meten wij door gebruik te maken van een evaluatieformulier, die we aan het einde van de les invullen en delen met de ouders. Hierdoor zijn ouders op de hoogte van de ontwikkelingen.

klasikaal bijles

Tijdens de klassikale bijlessen helpen wij leerlingen met het verbeteren van hun werkhouding. In kleine groepjes (van maximaal 5 leerlingen) focussen we op het maken van goede samenvattingen en formule-overzichten. Samenvattingen en formule-overzichten zijn belangrijke hulpmiddelen waar leerlingen veel baat bij kunnen hebben. Verder maken we gebruik van onze speciaal ontworpen planners, zodat leerlingen hun tijd goed kunnen indelen en betere resultaten kunnen behalen. De afgelopen jaren hebben we gezien dat leerlingen effectiever en efficiënter zijn gaan werken door deze hulpmiddelen waardoor ze betere resultaten hebben behaald. 

Locatie amsterdam-oost

Al jaren geven wij lessen in Amsterdam-Oost en hierdoor hebben wij een mooie bijdrage gehad aan de buurt en de toekomstige generatie. De vestiging is zo ingericht dat de leerlingen pro-actief bezig zijn. We zorgen elke dag voor vers fruit want een gezonde voeding draagt namelijk bij aan de concentratie van de leerlingen. Ook is er Wi-Fi beschikbaar voor leerlingen die met Ipads werken en maken wij gebruik van een WhiteBoard om de behandelde stof visueel te kunnen verduidelijken.

Wilt u beginnen met de bijlessen en gelijk een intakegesprek inplannen? Meld u dan gelijk aan door op de onderstaande ‘inschrijfknop’ te drukken! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Dankzij onze sterke samenwerking met de buurt, kunnen wij de bijlessen aanbieden op de vestiging van ‘De Buurtkamer Corantijn’. De vestiging is zo ingericht dat de leerlingen pro-actief bezig zijn. We zorgen elke dag voor vers fruit want een gezonde voeding draagt namelijk bij aan de concentratie van de leerlingen. Ook is er Wi-Fi beschikbaar voor leerlingen die met Ipads werken en maken wij gebruik van een WhiteBoard om de behandelde stof visueel te kunnen verduidelijken.

Wilt u beginnen met de bijlessen en gelijk een intakegesprek inplannen? Meld u dan gelijk aan door op de onderstaande ‘inschrijfknop’ te drukken! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop.

Locatie amsterdam-west

PRIJZEN

Wij willen ervoor zorgen dat bijles betaalbaar blijft. Ons doel is om kwalitatieve bijles te kunnen aanbieden voor een zo laag mogelijke prijs!

€10

Per uur

€13

Per uur

€15

Per uur

Schrijf je nu in en maak een goede start aan het nieuwe schooljaar!


vRAGEN? neem contact met ons op