1-op-1 privé bijles

De beste manier om opgelopen achterstanden weg te werken!

Meer dan bijles!

Bijles is voor ons niet alleen de stof uitleggen, maar ervoor zorgen dat een leerling straks zelfstandig verder kan. Door gebruik te maken van verschillende tools (zoals formule-overzichten, planners, samenvattingen etc.), kunnen wij ervoor zorgen dat een leerling leert 'leren'.

Bijles op maat!

Voordat we beginnen met de privé bijlessen, houden wij een (gratis) intakegesprek met leerlingen en de ouders/verzorgers. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van de situatie en kunnen wij problemen aanpakken bij de bron. Verder houden we ook frequent contact met alle ouders en docenten.

Achterstand wegwerken

De 1-op-1 privé bijlessen moeten ervoor zorgen dat leerlingen de opgelopen achterstand weg kunnen werken en tegelijkertijd de huidige stof bijhouden. Om een sneeuwbal-effect te voorkomen maken wij gebruik van onze speciaal ontworpen planners. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat leerlingen geen bijkomende achterstand oplopen.

Wat ouders en leerlingen van ons vinden!

1-op-1 bIJLES | HOE WE TE WERK GAAN

Wij verwelkomen u en uw kind graag voor een GRATIS intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar het probleem en maken we samen een plan van aanpak voor de komende periode. Daarna kunnen de bijlessen beginnen en zullen wij frequent contact behouden met alle belanghebbenden. Verder zullen wij een aantal keer per jaar een evaluatiegesprek inplannen, zodat we de vooruitgang kunnen bespreken en kijken of we op het juiste pad zitten.

1. Inplannen

De bijlessen worden ingepland door de desbetreffende bijles docent(e) en de leerling/ouders. Het is van belang dat de bijles ingepland wordt op een tijdstip wat uitkomt voor leerling als bijles docent.

2. De bijles

De lessen worden gegeven op onze locatie in Amsterdam-Oost. Onze lokalen zijn speciaal ingericht, zodat leerlingen niet snel afgeleid kunnen raken en het maximale uit zichzelf kunnen halen.

3. Evaluatie-berichten

Bijles docenten zullen na elke les een evaluatieformulier invullen en deze naar de ouders versturen, zodat ouders op de hoogte zijn van de ontwikkelingen. Hierbij kunnen ouders dit formulier aanvullen en delen met ons, zodat we het gehele plaatje in zicht hebben.

online 1-op-1 bijles

Het corona-virus heeft ons allemaal beïnvloed. Omdat wij al jaren ervaring hebben met online lesgeven, hebben wij tijdens de lockdowns snel kunnen overschakelen van gedeeltelijk fysiek, gedeeltelijk online naar volledig online. Hierbij hebben we hevig geïnvesteerd in online tools waardoor we, desondanks de moeilijke omstandigheden, hele positieve resultaten hebben behaald. Bent u geïnteresseerd in onze online bijlessen of wilt u hierover meer te weten komen? U kunt gerust contact met ons opnemen door 06 40 94 3859 te bellen. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Flexibiliteit

Doordat de lessen online worden gegeven, is er grote mate van flexibiliteit. Of je gelijk na school je bijles wilt, of pas na het avondeten, de keuze is aan jou!

Safety first

Wij begrijpen dat ouders zich zorgen kunnen maken over de huidige situatie (COVID-19). Online bijles is de meest veilige manier om de opgelopen achterstand weg te werken!

Fantastische tools

Omdat wij al jaren bijles ervaring hebben, lopen wij voor op het gebied van online bijles geven. Wij hebben de afgelopen maanden hevig geïnvesteerd in handige tools!

Locatie

Alle bijlessen worden gegeven op onze locatie in Amsterdam-Oost, dichtbij Amsterdam Centraal Station. De vestiging is zo ingericht dat de leerlingen pro-actief bezig zijn. We zorgen elke dag voor vers fruit want een gezonde voeding draagt namelijk bij aan de concentratie van de leerlingen. Ook is er Wi-Fi beschikbaar voor leerlingen die met Ipads werken en maken wij gebruik van een WhiteBoard om de behandelde stof visueel te kunnen verduidelijken.

Wilt u beginnen met de bijlessen en gelijk een intakegesprek inplannen? Meld u dan gelijk aan door op de onderstaande ‘inschrijfknop’ te drukken! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop.

PRIJZEN

De prijs is afhankelijk van het niveau, schooljaar en type bijles. Voor een prijsindicatie kunt u gerust contact met ons opnemen!

Schrijf je nu in voor 1-op-1 prive bijles!