iMPACT ACADEMIE

Over ons | Wij maken het verschil!

Ons Doel?
Ervoor Zorgen Dat Je Starks Zelf Verder Kan!

De prioriteit tijdens de bijlessen is om ervoor te zorgen dat onze leerlingen het beste uit zichzelf halen. Wij willen niet alleen de stof uitleggen, maar ook onze passie en enthousiasme delen. Hierdoor willen wij ervoor zorgen dat leerlingen intrinsieke motivatie vinden om beter hun best te doen voor school. Dit zorgt ervoor dat leerlingen beter gemotiveerd zijn voor hun vak, harder hun best doen en gestructureerd werken. Het is voor ons niet alleen belangrijk om kennis over te brengen maar om je een methodiek aan te leren waardoor je later (op je vervolgopleiding) zelf verder kan. Je kan niet altijd een bijlesdocent hebben. Vandaar dat we je leren “leren”. Je leert niet alleen de stof, maar je leert hoe de stof geleerd moet worden.

In 2019 zijn we begonnen met als missie: ‘op maat bijles geven’. Wij geloven heilig dat alle leerlingen met de juiste begeleiding succesvol kan zijn op school. Het is van belang dat leerlingen wel de benodigde persoonlijke aandacht krijgen. Hierbij focussen wij erop dat leerlingen kunnen leren op hun eigen manier. Sommige leerlingen leren visueel beter en andere door te oefenen. De kunst zit hem in het vinden van de gewenste leerwijze waardoor de leerling in een ramp tempo de opgelopen achterstand kan wegwerken en betere resultaten kan behalen. De afgelopen jaren hebben we met deze missie bijles gegeven. Onze leerlingen hebben betere resultaten behaald, hebben hun leervaardigheden ontwikkeld en zelfstandiger geworden.  

Dit doel hebben we nog steeds voor ogen. De afgelopen tijd hebben we gemerkt dat er tegenwoordig meer wordt verwacht van ons en daar zijn wij het ermee eens! Daarom zijn wij meerdere initiatieven begonnen. Een daarvan is ‘gevorderd contact’. Hierbij willen wij meer dan een bijlesdocent(e) zijn en een leerling beter begeleiden door zijn/haar schoolcarrière en alle belanghebbenden bij het proces betrekken. 

Volg ons op Instagram!

zOALS BELOOFD, WIJ MAKEN HET VERSCHIL!

GEFOCUST OP POSITIEVE ONTWIKKELINGEN

Onze methodiek is gericht op verbetering. Het begint al gelijk bij het intakegesprek. Tijdens het gesprek analyseren we de situatie en maken we een planning voor de komende periode. Voor de examentrainingen worden er ook intakegesprekken gehouden. Hier kijken we hoe we jou het beste kunnen voorbereiden op het eindexamen.

the perfect fit!

Na een intakegesprek kijken wij welke bijlesdocent het beste past bij het profiel van de leerling. Dit doen we natuurlijk in overleg met de leerling en de ouders.

LES OP MAAT

Wij begrijpen dat iedereen leert op zijn eigen methode. Vandaar dat wij gepersonaliseerde bijlessen & examentrainingen geven. Ieder leerling leert op zijn eigen manier en dit begrijpen wij als geen ander. Zoals gezegd, er leiden meerdere wegen naar Rome!

gevorderd contact

Onze bijlesdocenten helpen je niet alleen tijdens de bijlessen maar ook daarbuiten. De leerling kan altijd de stof en/of opgaven die ze niet begrijpt naar zijn/haar docent(e) sturen. De bijlesdocent(e) zal de stof voorbereiden en aan het begin van de volgende bijles uitleggen. Dit zorgt voor een effectieve en efficiënte bijles

Vragen? neem gerust contact met ons op! wij denken graag mee over de toekomst van uw kind.